staalwerk

Mooi staalwerk voor interieur opgeleverd

Een mooi project met trots gemaakt en afgerond in Koog aan de Zaan. In het interieur zijn een divers aantal stalen ontwerpen uitgevoerd en geplaatst. Naar ontwerp van Hansen architect is de stalen deur gemaakt en in dezelfde stijl zijn de leuningen en boekenstandaard uitgevoerd. Alle delen zijn voorzien van een mooie structuur poedercoating die het geheel afwerken.

metalen kast

Stalen kleding kast op maat

Staalmaker maakt 3 stoere walsblauw stalen kleding kasten op maat. Ze zijn verschillend van uitvoering, maar met dezelfde afmeting.

Staal op maat

Stalen ondertel op maat

Staalmaker maakt stalen onderstellen op maat in elke gewenste afmeting, design en afwerking. Wees welkom in de werkplaats om het staal te voelen en te zien.

Staalmaker

klus levert mooie foto op

klus in Utrecht levert mooie foto op. samen met iwan/Kreatief pakhuis een kunstwerk mogen lassen bij de staalkathedraal in Utrecht. Dankzij de fotograaf Martin Hols is deze dag bijzonder vastgelegd.

Stalen deur op maat Westzaan

Stalen deur met minimalistische vormgeving

Stalen deur met minimalistische vormgeving op maat gemaakt en geplaatst in Westzaan. De zijlichten zijn transparant en accentueren de deur. de slotkast zit verwerkt in het middelste gedeelte en dit geeft een mooi detail. het is afgewerkt met een mat zwarte poedercoating en voorzien van veiligheidsglas.

Staalwerk Forteiland IJmuiden

Staalwerk forteiland IJmuiden

Stalen deur en Poort op maat gemaakt en geplaatst voor Forteiland IJmuiden. De deur is uitgevoerd uit warmgewalst staal en voorzien van gelaagd glas. De poort is eveneens uit warmgewalst staal en voorzien van een zwaar schuifslot.

Stalen deur Zaandam

Stalen deur op maat

Stalen deur op maat gemaakt en geplaatst in Zaandam. De deur heeft een verdeling van 3 ramen en in het middelste raam is de slotkast verwerkt. Dit geeft een subtiel detail aan de deur. Hij heeft een greep van massief vierkant dat naadloos is gelast met de deur. De afwerking is een poedercoating met een structuur.

stalen frame Decolegno

Staal op maat voor Decolegno

Staal op maat voor Decolegno

Staalmaker maakt metalen frame op maat voor Decolegno Zaandijk waar stalen op getoond kunnen worden. Doordat het frame een variërende vlakverdeling heeft krijgt het zijn eigen karakter en is hij op diverse manieren in te richten. Er kunnen verschillende composities gemaakt worden en hij is hierdoor flexibel in gebruik.

Lab 44 Zaandam

TAFELS LAB 44 ZAANDAM

Staalmaker levert tafels Lab 44 Zaandam.

In opdracht van lab 44 ontwerpt en produceert Staalmaker tafels voor deze prachtige locatie . Een horeca als schakel tussen Zaandam en Amsterdam met een lange geschiedenis en industriële sfeer.

Staalmaker meubels

FOTOSHOOT STAALMAKER MEUBELS

Staalmaker meubels staan er strak bij voor de fotoshoot. Binnenkort op de site te bestellen.