Stalen kozijn met deur

Stalen kozijn met deur

Stalen kozijn met deur op maat gemaakt en geplaatst. Een bijzonder maatwerkje voor een woning in zaanstad. In de schuine hoek zit de deur verwerkt die toegang biedt tot de bovenverdieping en toilet. Het kozijn is afgewerkt met een poedercoating en voorzien van gelaagd glas.

stalen kozijn en eiland

Stalen kozijn en eiland Amsterdam

Staalmaker maakt voor een Appartement in Amsterdam stalen kozijn en eiland op maat. Op de vijfde verdieping moest het komen en het staalwerk is d.m.v een kraan naar binnen gebracht. Het stalen kozijn is in samenspraak met de klant ontworpen.

Stalen kasten en kroonluchter

Staal kasten en Kroonluchter Oostenrijk

Staalmaker maakt voor een vakantie chalet in Oostenrijk een serie stalen kasten en stalen kroonluchter op maat. Voor in totaal 12 slaapkamers zijn kasten gemaakt die gebruikt worden om de kleding in op te bergen voor de chalet gasten.Ze zijn uitgevoerd uit warmgewalst staal en vervolgens met de hand gelast. Dit geeft de kasten een stoere en industriële uitstraling. De ovale kroonluchter wordt voorzien van mooie Led bollen en zal een plaatsje krijgen in de vide. Op dit moment is het op transport en zal het komende week geplaatst worden..

Stalen bar

Bar op maat voor hotel Amsterdam

Staalmaker maakt in samenwerking met Kreatief pakhuis een bar op maat voor het Ramada Apollo hotel in Amsterdam. De bar bevind zich op het dak van het hotel en wordt voor evenementen gebruikt. De zwart stalen letters ROOF TOP zijn lasergesneden en later gemonteerd op het hout.

Kozijn van staal

Kozijn van staal in de maak

Kozijn van staal in de maak. Het kozijn is voorzien van twee stalen deuren en dient als afscheiding tussen keuken en woonkamer. Hij wordt voorzien van een matzwarte poedercoating en vervolgens geplaatst op locatie. binnenkort het eindresultaat!

metalen onderstel op m

Metalen onderstel op maat

Metalen onderstel op maat gemaakt voor particulier. De tafelpoten zijn uitgevoerd uit massief staal en voorzien van een mooie ronding. Deze geeft een duidelijk detail aan de tafel en wordt hiermee extra elegant. De onderliggende verbindingstang geeft de tafel zijn stabiliteit. Vervolgens is de tafel voorzien van een citroen gele poedercoating die hem mooi afwerkt.

Stalen binnenkozijn op maat

Stalen binnenkozijn op maat Zaandam

Stalen binnenkozijn op maat gemaakt en geplaatst in Zaandam. Het kozijn heeft dubbele openslaande deuren en is voorzien van gelaagd glas. Hij dient als afscheiding tussen kantoor en vergaderruimte. Bij Staalmaker kunt u terecht voor een kozijn of stalen deur op maat in elke gewenst afwerking.

kunstwerk lab 44

Stalen kunstwerk LAB 44

Met trots heeft staalmaker dit kunstwerk gemaakt voor lab 44 in Zaandam. het 5 meter hoge werk is voorzien van levensgrote pictogrammen die herinneringen oproepen van het verleden.

metalen kasten op maat gemaakt

Metalen kasten op maat gemaakt

Staalmaker maakt serie metalen kasten op maat voor 3 chalets. De stalen kasten zijn uitgevoerd uit walsblauw staal die een industriële uitstraling geven. De serie is uitgevoerd met een leg gedeelte voor de kleding die door middel van de metalen deur worden afgeschermd. Ook kan er kleding worden opgehangen d.m.v van de stang daarnaast. Hierdoor kan de kast op verschillende manieren worden gebruikt. Bij Staalmaker kun je ook voor andere stalen meubelen terecht.

staalwerk

Mooi staalwerk voor interieur opgeleverd

Een mooi project met trots gemaakt en afgerond in Koog aan de Zaan. In het interieur zijn een divers aantal stalen ontwerpen uitgevoerd en geplaatst. Naar ontwerp van Hansen architect is de stalen deur gemaakt en in dezelfde stijl zijn de leuningen en boekenstandaard uitgevoerd. Alle delen zijn voorzien van een mooie structuur poedercoating die het geheel afwerken.