Stalen bar

Bar op maat voor hotel Amsterdam

Staalmaker maakt in samenwerking met Kreatief pakhuis een bar op maat voor het Ramada Apollo hotel in Amsterdam. De bar bevind zich op het dak van het hotel en wordt voor evenementen gebruikt. De zwart stalen letters ROOF TOP zijn lasergesneden en later gemonteerd op het hout.

Kozijn van staal

Kozijn van staal in de maak

Kozijn van staal in de maak. Het kozijn is voorzien van twee stalen deuren en dient als afscheiding tussen keuken en woonkamer. Hij wordt voorzien van een matzwarte poedercoating en vervolgens geplaatst op locatie. binnenkort het eindresultaat!

metalen onderstel op m

Metalen onderstel op maat

Metalen onderstel op maat gemaakt voor particulier. De tafelpoten zijn uitgevoerd uit massief staal en voorzien van een mooie ronding. Deze geeft een duidelijk detail aan de tafel en wordt hiermee extra elegant. De onderliggende verbindingstang geeft de tafel zijn stabiliteit. Vervolgens is de tafel voorzien van een citroen gele poedercoating die hem mooi afwerkt.

Stalen binnenkozijn op maat

Stalen binnenkozijn op maat Zaandam

Stalen binnenkozijn op maat gemaakt en geplaatst in Zaandam. Het kozijn heeft dubbele openslaande deuren en is voorzien van gelaagd glas. Hij dient als afscheiding tussen kantoor en vergaderruimte. Bij Staalmaker kunt u terecht voor een kozijn of stalen deur op maat in elke gewenst afwerking.

kunstwerk lab 44

Stalen kunstwerk LAB 44

Met trots heeft staalmaker dit kunstwerk gemaakt voor lab 44 in Zaandam. het 5 meter hoge werk is voorzien van levensgrote pictogrammen die herinneringen oproepen van het verleden.

metalen kasten op maat gemaakt

Metalen kasten op maat gemaakt

Staalmaker maakt serie metalen kasten op maat voor 3 chalets. De stalen kasten zijn uitgevoerd uit walsblauw staal die een industriële uitstraling geven. De serie is uitgevoerd met een leg gedeelte voor de kleding die door middel van de metalen deur worden afgeschermd. Ook kan er kleding worden opgehangen d.m.v van de stang daarnaast. Hierdoor kan de kast op verschillende manieren worden gebruikt. Bij Staalmaker kun je ook voor andere stalen meubelen terecht.

staalwerk

Mooi staalwerk voor interieur opgeleverd

Een mooi project met trots gemaakt en afgerond in Koog aan de Zaan. In het interieur zijn een divers aantal stalen ontwerpen uitgevoerd en geplaatst. Naar ontwerp van Hansen architect is de stalen deur gemaakt en in dezelfde stijl zijn de leuningen en boekenstandaard uitgevoerd. Alle delen zijn voorzien van een mooie structuur poedercoating die het geheel afwerken.

metalen kast

Stalen kleding kast op maat

Staalmaker maakt drie stoere walsblauw stalen kleding kasten op maat. Ze zijn verschillend in uitvoering, maar met dezelfde afmeting. Omdat alles maatwerk is kan het op elke gewenste manier gemaakt worden. Bij Staalmaker kun je ook voor andere metalen meubels terecht.

Staal op maat

Stalen ondertel op maat

Staalmaker maakt stalen onderstellen op maat in elke gewenste afmeting, design en afwerking. Wees welkom in de werkplaats om het staal te voelen en te zien.

Staalmaker

klus levert mooie foto op

klus in Utrecht levert mooie foto op. samen met iwan/Kreatief pakhuis een kunstwerk mogen lassen bij de staalkathedraal in Utrecht. Dankzij de fotograaf Martin Hols is deze dag bijzonder vastgelegd.