MIX & MATCH COLLECTIE

De stalen meubelen uit de collectie van Staalmaker zijn duurzaam en hebben een industriële uitstraling. Ze worden in kleine oplage gemaakt en zijn daarmee uniek. Doordat het productieproces in eigen beheer is kunnen specifieke wensen van de klant gemakkelijk verwerkt worden. Zo kan de maatvoering, kleur of bewerking nog worden gewijzigd zonder de esthetische waarde verloren te laten gaan.

Mooi eikenhout of kwalitatief hoogwaardig marmoleum tafelblad, robuuste poten; deze elementen bepalen de unieke uitstraling van elke Staalmaker tafel.

De door ons ontworpen tafel is in de basis modern en degelijk. Hoe de tafel er uit komt te zien bepaal je aan de hand van de keuze mogelijkheden. We hebben 3 verschillende eikenhouten tafelbladen en 5 forbo marmoleum tafelbladen. Je kunt kiezen uit maar liefst 8 verschillende kleuren voor de poten. Op deze manier krijg je een unieke tafel en je kan er ook nog een bijpassende bank bij bestellen.

De tafel is leverbaar in 3 verschillende breedte maten : 90,95 en 100 cm. De lengte van de tafel kan van 200 cm tot wel 300 cm, de keuze is aan jou !

Stel je tafel samen met een eikenhouten tafelblad