wie is de staalmaker

De man achter Staalmaker is Martijn Visser. Martijn heeft een achtergrond in staalbewerking. Smeden, lassen, snijden en branden is zijn dagelijks werk. Door de studie Vormgeving in Eindhoven en zijn ambacht als staalbewerker is de passie ontstaan om deze twee samen te smeden. Door de jaren heeft Martijn zijn eigen stijl ontwikkeld. Martijn is trots op zijn vak en gaat alleen voor het beste resultaat.

Als vakman weet Martijn precies hoe het staal werkt en welke bijzondere mogelijkheden staal heeft in een constructie. De Staalmaker ontwerpen kenmerken zich door een strak design met een hoge afwerkingsgraad.

De producten die Staalmaker vervaardigd kunnen van eigen ontwerp zijn, maar maatwerk is uiteraard ook mogelijk. Met het staal, het uitgangspunt voor de ontwerpen, maakt Staalmaker de producten. Hierdoor kan Staalmaker een kast, lamp, stoel of ander meubel de juiste uitstraling meegeven. Die kan industrieel of juist heel strak zijn. Staal voor binnen of buiten kan ook vervaardigd worden zoals een metalen hek of een stalen pui of deur voor de inrichting.

De ontwerpen zijn vaak een samenvoeging van staal in combinatie met meerdere stoere materialen zoals hout, glas of leder. Door gebruik van kwalitatief goede materialen onderscheid Staalmaker zich.