MIX & MATCH COLLECTIE

De stalen meubelen uit de collectie van Staalmaker zijn duurzaam en hebben een industriële uitstraling. Ze worden in kleine oplage hand vervaardigd uit ruw hout van lokale oorsprong in samenwerking met houthandel Van Steen. Met een stalen onderstel van Staalmaker is deze tafel uniek. Doordat het productieproces in eigen beheer is kunnen specifieke wensen van de klant gemakkelijk verwerkt worden. Zo kan de maatvoering, kleur of bewerking nog worden gewijzigd zonder de esthetische waarde verloren te laten gaan.

Mooi eikenhouten tafelblad, robuuste stalen poten; deze elementen bepalen de unieke uitstraling van elke Staalmaker tafel.

 

De door ons ontworpen tafel is in de basis modern en degelijk. Hoe de tafel er uit komt te zien bepaal je aan de hand van de keuze mogelijkheden hieronder. We hebben 4 verschillende eikenhouten tafelbladen en twee kleuren stalen onderstel waar je uit kunt kiezen. Op deze manier krijg je een unieke tafel.

De tafel is leverbaar in verschillende maatvoeringen. De breedte is 90cm en de  lengte van de tafel is op maat te bestellen in 200 cm, 220 cm, 240 cm en 260 cm. De keuze is aan jou!