STALEN DEUREN

STALEN DEUREN OP MAAT

Een stalen taatsdeur is een deur zonder kozijn, dit zorgt ervoor dat deze volledig in de aandacht staat. De deur draait op zijn verticale as, op korte afstand van de muur. De draaipunten zijn onzichtbaar afgewerkt en bevinden zich aan de boven- en onderkant van de deur. Dit zorgt ervoor dat de deur naar beide kanten opengaat. Deze deur blijft deze op 90 graden openstaan, met een klein zetje sluit deze vanzelf.

De kleuropties van een stalen deur zijn net als het glas oneindig. Ook voor normale stalen deuren kunt u bij ons terecht. Het poedercoaten van de deur kan in elke RAL-kleur, uitgevoerd worden. Zelfs goud, brons of zilver zijn mogelijk.

Door onze ruime ervaring kunnen wij voor u uw complete project verzorgen, van het tekenen van de gewenste stalen deur tot het compleet plaatsen en opleveren van uw deur met eventueel kozijn. Uiteraard leveren wij het benodigde glas ook voor uw deur.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

STALEN MEUBELS OP MAAT

De stalen deuren en kozijnen van Staalmaker zijn duurzaam en hebben een industriële uitstraling. Ze worden in kleine oplage gemaakt en zijn daarmee uniek. Doordat het productieproces in eigen beheer is kunnen specifieke wensen van de klant gemakkelijk verwerkt worden. Zo kan de maatvoering, kleur of bewerking nog worden gewijzigd zonder de esthetische waarde verloren te laten gaan.