KOZIJN VAN STAAL

STALEN KOZIJN OP MAAT

Bij Staalmaker kunt u terecht voor al uw puien en kozijnen voor zowel in uw woning alsmede buiten uw woning. Alle kozijnen van staal die wij leveren zijn van de hoogste kwaliteit en geheel volgens u wensen vervaardigd.

U kunt onze stalen kozijnen toepassen in elke gewenste bouwstijl van modern tot klassiek. Gaat u uw huis renoveren? Bij ons kunt u terecht voor alle vragen over de mogelijkheden.

Door onze ruime ervaring kunnen wij voor u uw complete project verzorgen, van het tekenen van de gewenste stalen pui tot het compleet plaatsen en opleveren van uw kozijn of en suite kozijn. Uiteraard leveren wij het benodigde glas ook voor uw kozijn.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

STALEN MEUBELEN OP MAAT

De stalen pui van Staalmaker is duurzaam en hebben een industriële uitstraling. Ze worden in kleine oplage gemaakt en zijn daarmee uniek. Doordat het productieproces in eigen beheer is kunnen specifieke wensen van de klant gemakkelijk verwerkt worden. Zo kan de maatvoering, kleur of bewerking nog worden gewijzigd zonder de esthetische waarde verloren te laten gaan.