De man achter Staalmaker is Martijn Visser. Martijn heeft een achtergrond in staalbewerking. Smeden, lassen, snijden en branden is zijn dagelijks werk. Door de vormgevingsopleiding in Eindhoven te hebben voltooid en staalbewerking als ambacht is de passie om deze twee samen te smeden ontstaan. Door de jaren heeft Martijn zijn eigen stijl ontwikkeld. Martijn is trots op zijn vak en gaat alleen voor het beste resultaat.

Als vakman weet Martijn precies hoe het staal werkt en wat er allemaal mee gemaakt kan worden. De Staalmaker-ontwerpen kenmerken zich middels een strak design met een hoge afwerkingsgraad.

De producten die Staalmaker vervaardigd kunnen van eigen ontwerp zijn, maar maatwerk is uiteraard ook mogelijk. Met het staal, het uitgangspunt voor de ontwerpen, maakt Staalmaker de producten. Hierdoor kan Staalmaker een kast, lamp, stoel of ander meubel de juiste uitstraling meegeven of deze industrieel of juist heel strak moet zijn. Staal voor binnen of buiten kan ook vervaardigd worden zoals een metalen hek of een stalen pui of deur voor de inrichting.

De ontwerpen zijn vaak een samenvoeging van staal in combinatie met meerdere stoere materialen zoals hout, glas of leder. Door gebruik van kwalitatief goede materialen onderscheid Staalmaker zich.

Martijn Visser Staalmaker